Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
post
page
vacature
activiteit
A Beautiful Story Blog Avonturia

A Beautiful Story

Sinds kort hebben wij op onze Kadowereld een breed assortiment van de sieradenlijn a Beautiful Story en heeft een zeer inspirerend verhaal.

Het verhaal van a Beautiful Story

Het begon allemaal in het jaar 2006. Een zilverfabriek in Nepal kwam in de problemen waardoor de werknemers geen inkomsten meer hadden. Ze hadden geen klanten meer. Cathelijne, die al een tijdje in Nepal doorbracht, liet het niet los. Ze wist dat 12 juweliers een onzekere tijd tegemoet gingen, met alle 12 had ze een bijzondere band. Zelf werkte Cathelijne als marketing medewerker bij Sara Lee Douwe Egberts maar toch ontbrak er iets.  Haar motto was: “als ik koffie kan kopen, kan ik ook sieraden verkopen”. En ze neemt een levens veranderende beslissing.

A Beautiful Story nu

Nu is a Beautiful Story een grote speler in de sieraden industrie. Cathelijne zegt:”Niet omdat ik rijk wil worden maar omdat mijn oprechte droom is om een positieve invloed te hebben op het leven van veel mensen”. Hoe moeilijk en uitdagend het soms ook was , als je hart er sneller van gaat kloppen vind je wel een manier.

Verkrijgbaar op de Kadowereld van Avonturia

Op onze kadowereld verkopen we een aantal producten van onder andere dit merk. Denk bijvoorbeeld aan armbanden, kettingen of ringen. Aan elk product zit een mooi kaartje met daarop in sierlijke letters een mooie betekenis en de werktijd dat een dame er aan heeft besteed om deze bijzondere sieraard te maken. Dat maakt dat deze unieke sieraden tevens ook een perfect cadeau zijn om te geven aan iemand die je dierbaar is.

A Beautiful Story Sieraden Blog Nieuw

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website