Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Haagse Hakkies Tour Ronald Mcdonald

Doneer nu!

Homeride 2022

500 km fietsen in 24 uur! Wat een prestatie is dat en als je dan ook nog een mooi doel ervoor mag uitkiezen is dat alleen maar mooier. Team Haagse Hakkies heeft zich al opgegeven en gaan fietsen voor het Ronald Mcdonald huis in Den Haag. Zij zullen op 25 & 26 Juni 2022 deze 500 km dus fietsen met z’n alle, TOPPERS!

Team Haagse Hakkies

De Haagse Hakkies bestaat onder andere uit onze eigen Tamara Huijbers en de vrouwen van BBC Ronald Mcdonald Den Haag. Zij gaan met elkaar iets geweldigs neerzetten. En dat voor een fantastisch goed doel namelijk het Ronals Mcdonald huis. We streven ernaar om 365 overnachtingen met en bij elkaar te fietsen! wat gelijk is aan 21.900 euro. Dit gaan ze doen tijdens de Homeride 2022.

Het Ronald Mcdonald huis Den Haag

Ronald McDonald Huis biedt een tijdelijk thuis aan ouders met zieke kinderen die opgenomen zijn in het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Dit huis bevindt zich op de derde verdieping van het Juliana Kinderziekenhuis. Het mooie aan dit huis is dat het niet alleen voor kinderen uit Den Haag is maar ook voor kinderen uit andere regio’s die komen voor een behandeling. Het Huis heeft zes slaapkamers met een eigen doucheruimte en toilet, een gemeenschappelijke woon/eetkamer, keuken, was- en droogruimte en een terras met geweldig uitzicht over Den Haag en zicht op Avonturia.

Doneren

Z’n overnachting is niet goedkoop namelijk 60 euro per nacht. Daarom hebben de Haagse Hakkies gekozen om als doel 365 nachten te doneren. Dit doel kunnen ze enkel halen met behulp van jouw donatie. Daarom vragen wij, team Avonturia, om een donatie te doen via de onderstaande link.

https://homeride.nl/nl/doneer/homerider/22556

Binnenkort is er ook een mogelijkheid om te doneren tijdens het afrekenen van je bestelling via Avonturiashop.

Socials

Ook hebben de Haagse Hakkies een facebook pagina opgestart om zo jullie op de hoogte te houden van hun avonturen. Ga jij ze volgen?

tamara huijbers homeride 2022 fietsen den haag ronald mcdonald huis

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website