Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Ronald Mcdonald Huis Den Haag Avonturia

Avonturia & Ronald Mcdonald huis Den Haag

Familiair

Eén van onze kernwaardes is familiair en dit sluit perfect aan bij het Ronald Mcdonald Huis Den Haag. In dit huis logeren voornamelijk ouders maar ook broertjes en zusjes van kinderen die opgenomen zijn in het JKZ (Juliana kinderziekenhuis). Voor hen is het even ’thuiskomen’ maar toch dichtbij zijn bij hun geliefde kind(eren).

Samen één

Vandaag (22/3) mochten wij een uniek kijkje nemen binnen de ‘woonkamer’ deuren van het Ronald Mcdonald huis Den Haag. En zijn zo onder de indruk wat het management team en de ruim 100 vrijwilligers die dit draaiende houden. Zij laten dit huis echt voelen als een tweede thuis. Maar om dit doen hebben ze niet alleen onze steun nodig maar ook die van jou! Buiten onze donaties zullen wij ook de gezinnen voorzien van een uitje naar bijvoorbeeld Mappa Mundia. Even een klein loopje (1,2 km) en afleiding.

Homeride – Homerun – Homewalk

Op een sportieve manier iets terug doen is natuurlijk een win – win situatie. Daarom organiseren ze de homeride, homerun en de homewalk door Nederland. Kom jij 25 & 26 Juni 2022 mee fietsen, hardlopen of lopen voor het Ronald Mcdonald huis? Meld je dan nu aan! Ook kanjers uit ons eigen team, waaronder Tamara Huijbers, gaat fietsen voor dit mooie doel.

Doneren

Ronald McDonald Huis Den Haag krijgt geen subsidie, dus jouw steun als donateur is hard nodig! Er zijn verschillende manieren om te helpen.

Wordt donateur

Help vandaag nog, klik hier en wordt donateur

Geef éénmalig

Liever éénmalig een mooi bedrag overmaken? dat kan. Klik hier

Shop bij avonturiashop

Binnenkort kun je ook doneren door te shoppen bij Avonturiashop.nl, bij het afrekenen kun je dan zelf een bedrag kiezen wat je doneert. De rest regelen wij!

Meer informatie

Wil je nou meer informatie over het Ronald Mcdonald huis of doneren neem een kijkje op hun site. Het huis is gevestigd op de Els Borst-Eilersplein 275 in Den Haag.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website