Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Pug Dog With Medical Mask And Sad Big Eyes. Quarantine And Isolation During Coronavirus

Corona update januari 2022

Mappa Mundia

Helaas is Mappa Mundia tot 2 februari gesloten. Hier is voor gekozen zodat wij alles weer tip top in orde hebben voor een geweldige ervaring. Wel is het mogelijk om met een kinderfeestje door Mappa Mundia te gaan.

Op woensdag 2 februari gaat Mappa Mundia weer open! Reserveren is niet nodig. Kom op avontuur en ontmoet de nieuwste bewoners: de Argus Varanen.

Avonturia’s Kitchen

Ook Avonturia’s kitchen is gesloten t/m 30 Januari. Vanaf 31 Januari ben je van harte welkom in de Kitchen! Er is zelfs een hele leuke actie deze hele week, bekijk hem hier. En als je er dan toch bent neem gelijk plaats aan de nieuwe A la carte Gi Ralf tafel.

Kinderfeestjes en andere uitjes

Het is weer mogelijk om een kinderfeestje te boeken of gezellig langs te komen voor een arrangement. Dit kan via het reservering systeem. Mocht je meer informatie willen neem dan contact op.

De winkel

De winkel is wel geopend en onze collega’s staan klaar voor al uw vragen. Mocht je toch eerst liever willen bellen kan dit altijd via onze contact pagina.

Coronatoegangsbewijs

In Mappa Mundia en Avonturia’s Kitchen is een coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht. Voor toegang in onze winkel heb je GEEN coronatoegangsbewijs nodig.

Mappa Mundia Expeditie Bombay

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website