Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Beschuit Babyboom Avonturia Baby Nieuw

Babyboom bij Avonturia

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Het is een vruchtbare tijd bij Avonturia. Na verschillende kleintjes al te hebben mogen ontvangen waaronder schildpadjes, baardagamen en slangetjes komt er nu weer een babyboom aan bij Avonturia.

Tenrec egels

Van origine komen ze uit Madagaskar maar je kunt ze ook zien luieren in Mappa Mundia. Dit zijn namelijk eigelijk echte nachtdieren. Een deel van het jaar zijn ze dan ook in winterslaap. Ondanks dat kun je ze nog steeds bewonderen in Mappa Mundia. Verder zijn ze gek op planten en fruit en soms vlees.

En sinds kort ouders van een hoop kleintjes. Zowel ouders als de kleintjes maken het heel goed en zijn al lekker aan het ontdekken. Kom jij ze bewonderen?

Egels Baby Avonturia Nieuw Agenda Den Haga

Rattenslang

Deze komen voornamelijk voor in de Verenigde Staten en het noorden van Mexico en dan het liefst in de buurt van een naaldbos. Ook zijn het goede klimmers! Rattenslangen zijn carnivoren en zijn gek op muizen.

Een van onze prachtige rattenslangen heeft eieren gelegd, een hele boel. Deze zijn nog niet uit maar we houden jullie op de hoogte als het zover is!

Slang Baby Avonturia Babyboom Nieuw Den Haga

Kom ze bewonderen

Wil jij de babyboom zelf ontdekken bij Avonturia, kom op baby bezoek. Ze zijn te bewonderen in de winkel of in Mappa Mundia. En wie weet ontdek jij nog meer bij Avonturia.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website