Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Kerst Tas 2

Nieuwe december activiteit

Helemaal kerstig

Onze vertrouwde knutseltas die je in Avonturia’s kitchen kan doen of thuis heeft wat fairydust gehad en is tijdelijk helemaal omgetoverd in een kerst knutsel tas. Uitgerust met een XL verfpallet, kerstboom, kerstster, kleurplaat en in een kerst rode tas. De prijs daar in tegen is niet veranderd nog steeds voor maar 5,95 kan je deze activiteit doen. Deze nieuwe december activiteit is tijdelijk en op = op.

Whatsapp Image 2022 12 02 At 1.04.13 Pm

Maar dan..

Buiten deze fantastische goedgevulde kerst knutsel tas hebben we ook sinds kort weer de speurtocht door de winkel. Benieuwd of er een echte Ranger in je schuilt? Kom er nu achter met de vernieuwde ‘Natuur-Ontdek speurtocht’ en ga op ontdekking door de werelden van Avonturia. Met deze educatieve speurtocht wordt je bezoek aan Avonturia nog avontuurlijker.

Kerst stress

Ook tegen alle shop stress en inpak stress ben je bij ons aan het goede adres. Op onze kadowereld hebben we heel veel kinderen artikelen in de uitverkoop maar ook voor iedere volwassenen is er wel wat te vinden. Denk aan edelstenen, geurkaarsen, wierrook of een mooi stuk sierraad. Zoek je meer een uniek item voor in huis dan hebben we een zekere curiosté hoek of leuke lampen. En speciaal voor deze december maand pakken we het heel mooi in zodat het een onvergetelijk cadeautje wordt onder de kerstboom.

Vergeet je huisdier niet!

Ook voor ieder huisdier hebben we wel een leuke kerstitem te vinden op een van onze werelden. Mocht je nou geen zin hebben om langs te komen kijk dan vooral op www.avonturiashop.nl.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website