Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Monstera Delisiosa Den Haag Uniek Avonturia Nieuw

Monstera Deliciosa

Eetbaar

Wist je dat de Monstera Deliciosa plant eetbaar is, niet alleen het blad maar ook de vruchten die er aan groeien. Echter kan je hem niet zomaar eten. Je moet wel kennis hebben hoe je z’n blad of vrucht moet bereiden. Als je het nu zou eten voelt het of heel je keel in brand staat en zou een klein bezoekje aan het ziekenhuis niet ongepast zijn. Dit komt door het stofje calcium Oxalaat. Pas dus aub op!

Smaak

Deliciosa verklapt het al een beetje maar deze vrucht staat bekend als de ‘lekkerste vrucht ter wereld’ het zou smaken naar een fruit explosie van onder ander banaan, aardbei, mango, ananas en passievrucht. Andere benaming voor de Monstera Deliciosa is ook wel de ‘fruitslaplant’.

Uniek!

Het feit dat deze vrucht groeit bij ons is wel uniek want ze zijn bijna niet te verkrijgen in Europa. De kans dat je er dus ook één tegenkomt binnen Europa is bijna onmogelijk, behalve bij Avonturia! Kom en beleef hem op onze reptielenwereld.

Proeverij

Als de vrucht rijp is, wat tot wel 10 maanden kan duren, willen we bij Avonturia’s kitchen wellicht een unieke proeverij openen. Mocht het zover zijn laten we je daar uiteraard alles over weten! stay tuned.

Kan een close-up zijn van buitenshuis

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website