Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Reptielen Sterrin Kinderboeken Smalbrugge Ecoloog Avonturia

kinderboeken over reptielen

Wie is Sterrin Smalbrugge

Sterrin Smalbrugge is ecoloog en reptielen deskundige. Ze presenteerde onder andere haar eigen tv programma op videoland en was vaak te gast in verschillende shows. Ook is Sterrin ambassadrice voor de zeer educatieve National Geographic Junior. Maar nu dus ook schrijfster van twee kinderboeken namelijk ‘ Sterrin’s reptielenreis’ en ‘Het grote reptielenboek’ echte aanraders omtrent kinderboeken over reptielen.

Sterrin’s reptielenreis

Sterrin reist heel de wereld rond om onderzoek te doen naar reptielen. In dit boek neemt ze je dan ook mee in de bijzondere wereld van reptielen. Dit wordt versterkt met prachtige illustraties en teksten. Echt een aanrader. Daarbij staat hij ook nog is mooi in iedere kinderkamer!

Het grote reptielenboek

Sterrin Smalbrugge is een vrouwelijke Freek Vonk: gek op reptielen en ze reist de hele wereld over voor onderzoek. Een mooie mix van foto’s, tekeningen en tekst. Daardoor is het een fijn boek om te lezen én te bekijken.’ names Kidsweek over ‘Het grote reptielenboek’

bol.com | Het grote reptielenboek, Sterrin Smalbrugge ...

Welke afdeling?

Op de kadowereld hebben de boeken van Sterrin een mooi plekje gekregen geheel in reptielen style. Mochten ze niet voorradig zijn geen probleem! we bestellen ze geregeld en we kunnen ze ook eventueel apart houden voor je.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website