Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Hondenbar Hondepub hondenwereld hond hondenbier hondenwinkel hondenafdeling

Hondenpub

Liaan3 Corner Image Center Left Corner Lower Right Pup Hondenwereld Avonturia
Mexx Avonturia Hondenwereld Den Haag Bar

Ontdek de Hondenpub

De hondenpub is dé plek om samen met je hond een biertje te drinken. De Hondenpup is ’s Werelds eerste hondenpub waar alles in het teken staat van jouw trouwe viervoeter. Er staan heerlijke barmanden klaar om op plaats te nemen en we hebben een breed scala aan hondendrankjes en hapjes om uit te kiezen. Deze kunnen genuttigd worden uit de speciale bierbakken aan de bar.

Deze gezellige hondenbar bevindt zich achterin de Hondenwereld van Avonturia. Een centrale plek die uitnodigt om even uit te rusten tijdens een bezoek aan Avonturia. Ook is dit de ideale plek om andere honden, hondeneigenaren en het team van Avonturia te ontmoeten.

Dus heeft jouw hond trek in een lekkere borrel? Kom dan gezellig naar de Hondenwereld van Avonturia!

Papiertjes 2 Corner Image Center Right Branch Leaves

Openingstijden

De HondenPub is 7 dagen per week geopend tijdens de openingstijden van Avonturia, in Den Haag. Hebben jij en jouw trouwe viervoeter behoefte om even uit te rusten tijdens het shoppen onder het genot van een hapje en drankje? Of moeten jullie nog even nadenken over de kleur van een nieuwe hondenmand? Neem dan plaats aan onze hondenbar en ons Hondenwereld team voorziet je van iets lekkers.

Reserveren is niet nodig!

Hondenpub hondenbar hondenbier

Ontstaan van de Hondenpub

Toen de grootste dierenspeciaalzaak van de BeNeLux, Avonturia de Vogelkelder, in 2010 officieel geopend werd, was tevens de onthulling van de eerste Hondenpub ter wereld, genaamd: “Hondenpup”. Trouwe viervoeters uit Den Haag en omstreken kwamen naar de opening van deze gezellige bar in de Hondenwereld van Avonturia. De Hondenpup werd al snel een ontmoetingsplaats waar honden en hun baasjes gezellige ontmoetingen en gesprekken hebben met elkaar, het team van Avonturia en andere honden met baasjes. Dit allemaal onder het genot van alcoholvrij hondenbier of wijn en een lekkere snack.

Deze pub is te vinden op de Hondenwereld van Avonturia in Den Haag. Zelfs tot in China en Japan was het wereldnieuws, een echte hondenbar, waar jouw hond een echt hondenbiertje of wat lekkers om te snacken kan bestellen!? Ja, het kan echt in Den Haag!

Hondenwereld Hondenpub
Click here to go to the top of the website