Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
De Avonturia Ring

Het Avonturia-ring avontuur

Je verliest een ring van Avonturia met heel veel emotionele waarde in de zee van Monster en dan ….? Toen ons paps nog leefde kregen we met ons drieën voor de kerst alle 3 een “ Avonturia-ring “ van onze vrouwen. Een symbolische verbintenis niet alleen familiair maar ook zakelijk. 

Nou wist ik wel dat vogelspotters met elkaar in contact staan als er een bijzondere vogel wordt gespot maar niet dat er ook vrijwilligers klaar staan om in dit geval een dierbare ring te gaan zoeken met de juiste apparatuur. Een diepe buiging voor deze mensen die zich op deze manier inzetten ! 

De Ringen Samen Avonturia Familie

Verslag van Gevonden-Verloren:

“ Een dierbare ring is verloren op het strand in Monster.

Al snel wordt er vanuit Gevonden-Verloren een team samengesteld uit Den Haag (Constant), Zoetermeer (Ed) en Spijkenisse (Laurens, Patrick en Stephan). Ed staat op dat moment met zijn vrachtwagen in Rotterdam en wordt door team Spijkenisse opgehaald.

Monster, beware.

Om 20:30 uur op de 15e augustus is iedereen ter plekke in Monster. Donald (de eigenaar van de ring) staat ons al op te wachten. Vanaf de parkeerplek naar het strand is een stevige wandeltocht. Eenmaal aangekomen worden we verwelkomd door Patricia, de vrouw van Donald. Plan van aanpak is afhankelijk van de situatie toen. Er volgt een korte briefing waaruit blijkt dat de ring een dag eerder in ondiep water is verloren tijdens het zwemmen. Het was afgaand water waardoor de hoop aanwezig was dat de ring op een gegeven moment ‘droog’ moest komen te liggen.

Een natje of een droge?

Twee man gingen zoeken in de branding en drie man gingen zoeken op het inmiddels drooggevallen gebied. Na een half uur en een aantal te verwaarlozen bij-vondsten, denk aan bier dopjes, treklipjes etc. krijgt Laurens een heel duidelijk signaal op de grens van het droge en het natte zoekgebied. De waadschep gaat in de grond en daar ligt de ring!

We zijn allemaal enorm blij dat deze zeer dierbare ring weer terug is bij de eigenaar, dat is tenslotte waar we het met z’n allen voor doen en wat onze gezamenlijke passie is! “

link naar de site hier

Patrica En Donald Avonturia Ring

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website