Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Lelijkste Hond Avonturia Motherpuppers Wedstrijd 2023

De lelijkste hond 2023

Win!

Motherpuppers zoekt de lelijkste hond van Nederland, ben jij trotse eigenaar van zo’n lelijkste hond? Je wint een geheel verzorgde photoshoot, een snackpakket en een echte gouden beker met de titel ‘ lelijkste hond van 2023’. Motherpuppers, Dé bekendste honden fotografe, organiseert een zoektocht naar de lelijkste Hond van Nederland. Wij willen de unieke schoonheid van alle honden vieren, ongeacht hoe ze eruitzien, en ze laten stralen. Avonturia bied met trots een snackpakket aan ter waard van maar liefst 75 euro. ( keuze uit mix, 1 eiwit soort of vega)

Hoe doe ik mee?

Doe mee aan de wedstrijd door een foto van je hond in te sturen via de website van Motherpuppers. Alle hondenrassen en -maten zijn welkom, zolang ze maar knap van lelijkheid zijn. We zoeken honden met een bijzonder, eigenzinnig uiterlijk dat hun charme laat zien. De winnaar krijgt een toffe photoshoot met motherpuppers om de unieke persoonlijkheid van hun hond vast te leggen. Daarnaast ontvangt de winnaar een snackpakket naar keuze, vol met heerlijke traktaties die passen bij de behoefte van jouw hond. En misschien wel het beste! De enige echte trofee met de titel ‘ Lelijkste hond van 2023’

Wacht niet langer!

Wacht niet langer en stuur de foto van jouw hond in! De wedstrijd loopt van 10 juni tot 24 september 2023. Een jury bestaande uit experts van Motherpuppers zal de inzendingen beoordelen op basis van de individualiteit, charme en uitstraling van de hond. Voor meer informatie en om je inzending te doen, ga naar www.motherpuppers.nl , volg @avonturia en @motherpuppersstudio of geef je hond direct op via https://www.motherpuppers.nl/lelijkste-hond-2023

Als winnaar ben je bereid tussen 25 en 29 september 2023 langs te komen voor jouw gewonnen fotoshoot op locatie bij Motherpuppers. De winnaar zal bekend gemaakt worden op dierendag 4 oktober 2023. Voor vragen kan contact opgenomen worden via lelijkstehond2023@motherpuppers.nl

Logo Motherpuppers Lelijkste Hond 2023Algemene voorwaarde

1. Organisator De wedstrijd “Lelijkste hond van Nederland” wordt georganiseerd door Motherpuppers Studio.

2.Deelname
2.1 Je bent bereid als winnaar tussen 25 en 29 september 2023 langs te komen voor jouw gewonnen fotoshoot.
2.2 De wedstrijd staat open voor iedereen van 18 jaar of ouder.
2.3 Door deel te nemen aan de wedstrijd stemmen de deelnemers in met deze algemene voorwaarden en verklaren zij zich akkoord met de beslissingen van de organisator, die bindend zijn in alle aangelegenheden met betrekking tot de wedstrijd.

3.Selectie van de winnaar
3.1 Een panel van juryleden, samengesteld door de organisator, zal alle inzendingen beoordelen op basis van creativiteit, originaliteit en kwaliteit.
3.2 De winnaar wordt geselecteerd op basis van de beslissing van de jury en de keuze is definitief.

4.Prijzen
4.1 De winnaar ontvangt een gouden beker, snackpakket t.w.v. €75 en een gratis fotoshoot t.w.v. €100,-, uitgevoerd door Motherpuppers Studio, op een nader te bepalen datum.
4.2 De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. Er is geen cash-alternatief beschikbaar.

5.Auteursrecht en publicatie
5.1 Door deel te nemen aan de wedstrijd stemmen de deelnemers ermee in dat de organisator het recht heeft om de ingezonden foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden, inclusief maar niet beperkt tot publicatie op de website, sociale mediaplatforms en andere marketingmaterialen.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website