Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Voorkant Lijst

Avontuurlijke fotoshoot

Kinderfeestje

Een avontuurlijke kinderfeest met Zooper gids. Hij/zij zal er voor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Ook zo benieuwd geworden naar het aanbod van de activiteiten of de avontuurlijke fotoshoot die vernieuwd is bekijk ze hier en wie weet zien we je binnenkort! De avonturen volgen van één van onze rangers? bekijk ze hier op youtube. Maar ook op instagram kun je ze af en toe voorbij zien komen.

Kindefeestje Vieren In Den Haag Kinderfeestje Avonturia

Vernieuwd voor dezelfde prijs

Één van de meest populairste activiteiten is namelijk de avontuurlijke fotoshoot is vernieuwd. Vanaf nu kun je deze vernieuwde activiteit boeken via hier. Maar wat is er dan vernieuwd? We hebben geheel in de style van Avonturia lijsten laten maken die je mooi mag inkleuren met al je favoriete dieren uit de winkel en Mappa Mundia. Ook krijg je dit keer niet een 10×15 foto maar 13×18 die je mee naar huis mag nemen samen met je versierde lijst.

Rangers

Op het moment dat je een kinderfeestje boekt is dit met altijd met ranger. Deze rangers gaan er alles aan doen om jou jarig te laten voelen maar deze bijzondere dag kan natuurlijk niet zonder opper ranger, namelijk jij! Heb jij het in je om een echte ranger te worden? Ontdek het met een avontuurlijk kinderfeestje, uniek in Den Haag.

Youtube

Ranger Kevin is te volgen op youtube, instagram en facebook. Zo zie je af en toe wat er zich afspeelt in Avonturia en mis je niets! pssst.. heel binnenkort komt er ook een show aan namelijk ‘ De GROTE Mappa Mundia show’ ben jij er als eerste bij?

Voorkant Lijst
Achterkant Lijst

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website