Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Avonturia Dierendagen 22

Avonturia Dierendagen XL 2023

De Dierendagen XL komen eraan! Het is het grootste evenement van het jaar bij Avonturia en het gaat van 30 september tot 4 oktober gebeuren. We zijn de laatste weken druk bezig geweest met voorbereiden en wat hebben toffe Dierendagen-deals gescoord, met kortingen tot wel 70%.

Buiten honderden deals hebben we ook ballonnen geregeld ūüéą en op 1 oktober komt onze favoriete fotografe: Motherpuppers.

In de winkel

Zoals ieder jaar is de Avonturia Dierendagen XL 2023 ook dit jaar fysiek in onze winkel van 30 sept t/m 4 okt. Hier vind je per wereld onze bizarste kortingen ooit! Check wel even onze spelregels.

Webshop

Maar niet alleen de winkel doet mee ook de online shoppers vergeten we niet. Online gelden de zelfde acties als offline en op is echt op. Neem daarom ook vanaf 30 september even een kijkje op www.avonturiashop.nl

Motherpuppers

Voor de derde keer dit jaar is ze er weer! Award winning studio fotografe: Motherpuppers. Deze fantastische fotografe fotografeert enkel honden en staat hier dan ook nationaal om bekend. Zij zal van 12 tot 4 aan het werk zijn in de tureluur (bij de vogelwereld) en gaat in blokken werken van 12 tot 2 en 2 tot 4. Er komen tijden te hangen per blok die je kunt afscheuren mocht je langs willen komen. Zo hoeft niemand meer te wachten en weet je als klant waar je aan toe bent. Haar achtergrond kleur dit keer? TURQUIOISE

Ontwerp Zonder Titel (94)

Kijkje in vorig jaar

Kun je niet wachten om te zien met wat voor gekte je te maken? check dan hier een filmpje van vorig jaar.

Spelregels

  • Kortingen zijn in de winkel en online geldig van 30 sept t/m 4 okt 2023
  • OP = OP
  • Kortingen zijn niet geldig op artikelen die speciaal voor jou besteld worden.
  • Kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties
  • Niet geldig met terugwerkende kracht

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website