Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Abalone Schelp Avonturia Activiteit Nieuw

Abalone schelp activiteit

Abalone schelp met goedzoeken

Onze nieuwe activiteit is een upgrade voor alle goudzoekers namelijk een abalone schelp. Voorheen was het mogelijk om goudzoeken ook in combinatie te doen met een schatkisje en vanaf dit weekend (6-5-22) dus ook met een abalone schelp. Deze nieuwe activiteit is tijdelijk in de aanbieding voor 7,95.

Wat is een abalone schelp

Het is niet zomaar een schelp maar een schelp vol prachtige elementen zoals een parelmoer binnenkant of de grove structuur aan de buitenkant. De schelp is z’n 12-16 cm groot en kan na het goudzoeken gebruikt worden om je schat in te bewaren. Iedere schelp is uniek en kan dus ook wat oneffenheden bevatten, dit maakt hem nog unieker.

Goudzoeken

Goudzoeken is al een zeer geliefde en bekende activiteit binnen Avonturia. Je hebt 15 minuten de tijd om de mooiste schatten te vinden in een vijver vol zand en water. Om dit voor elkaar te krijgen krijg je een goudpan. Deze goudpan bevat verschillende hulp stukken om je schat beter te vinden zoals ribbels om je schat tegen te houden als je het water eruit laat vloeien. Na 15 minuten roept vaak een collega om dat het tijd is en mag je je goudpan weer inleveren, alle gevonden schatten zijn nu van jou!

Zien we jou binnenkort?

Abalone Schelp Nieuw Activiteit

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website