Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Header

De avonturen van avonturia

Ontdek de Magische Wereld van Avonturia deze Herfst en Winter

Avonturia, hét natuur- ontdek en beleef centrum van Nederland, nodigt kinderen en hun ouders uit om deze herfst en winter deel te nemen aan een reeks leuke voordelige activiteiten. Van oktober tot en met december kun je terecht voor “De Avonturen van Avonturia”.

Met een breed scala aan creatieve en educatieve activiteiten biedt Avonturia deze periode een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Hoogtepunten van dit seizoen zijn onder andere het kraken van lavabollen, de Ranger VIP-ervaring en de interactieve Mappa Mundia speurtocht.

Lavabollen Kraken Activiteiten Avonturia

Lavabollen kraken met korting

Dé activiteit voor alle leeftijden binnen Avonturia is toch wel het kraken van lavabollen. Elke lavabol is uniek en wacht erop om geopend te worden, waarbij een prachtige kristalvormige binnenkant onthuld wordt. De lavabollen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met speciale prijzen van €9,95 voor een large bol en €4,95 voor een small bol. Alleen geldig t/m 31 december op onze Kadowereld

Mappa Mundia en Speurtocht

Ontdek de fascinerende wereld van Mappa Mundia, dé attractie van Avonturia, waar kinderen oog in oog komen te staan met bijzondere dieren zoals de stokstaartjes en de fennek vos. Voor slechts €6,95 kunnen gezinnen deelnemen aan deze reis, inclusief een gratis natuur- en ontdekspeurtocht in de winkel.

Deze natuur- ontdek speurtocht is sinds kort vernieuwd en nu nog interactiever en leuker om te maken! Ga jij mee om alle werelden van Avonturia te ontdekken?

Speurtocht Activiteiten Avonturia
Mappamundia

Avonturia’s Rangertas

Voor de jonge ontdekkers is er de speciale Avonturia Rangertas. Deze tas zit vol met creatieve opdrachten en ontdekkingen om de fantasie van kinderen te prikkelen. Voor slechts €6,95 krijgen kinderen alles wat ze nodig hebben om hun eigen avontuur te starten zowel thuis als eventueel in onze Avonturia’s kitchen

Word Ranger

Met de Ranger VIP-ervaring stappen kinderen in de schoenen van een echte ranger. Deze alles-in-één belevenis omvat activiteiten zoals goudzoeken, Mappa Mundia ontdekken, en een kidsmenu. Voor slechts €14,95 kunnen kinderen zich helemaal onderdompelen in deze unieke ervaring en zich een echte Avonturia Ranger voelen.

Bij deze pas krijg je ook nog een echte ranger Avonturia keykord. Draag de pas met trots om je nek om zo van avontuur naar avontuur te gaan! en laat iedereen zien dat je een echte ranger bent!

Voorkant Rangerkaart Vip Nieuw

Folder

Heb jij hem al gespot onze najaar folder ? Hierin staan alle acties nog een keertje uitgelegd. Deze acties zijn alleen geldig tot 31 december 2024, ook in de vakanties!

Folder
Folder 2

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website