Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Kitten Rode Kat Buitenkat Kattenwereld

Katten Bucket list

10 Leuke dingen die je kunt doen met je kat/poes

1. Ga samen naar het strand

Als je kat het avontuurlijke en extraverte type is, dan kan het leuk zijn om hem mee te nemen voor een uitstapje naar het strand. Hoewel hij/zij misschien niet willen peddelen in de golven, houden de meeste katten van zonnebaden, en waar kan dat beter dan op heerlijk warm zand? Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat je kat aangelijnd is en hem tijdens je reis aangelijnd houdt.

2. Ga op een road-trip

Sommige katten houden ervan om op roadtrips te gaan, en als jouw kat in die categorie valt, dan weten we zeker dat ze graag op avontuur gaan. Je kunt naar Avonturia gaan en nieuw speelgoed halen en wat lekkers en daarna door de dichtstbijzijnde drive-thru voor een hapje voor het baasje.

3. Ga samen de buurt verkennen

Als je kat zelfverzekerd is en aangelijnd is of je al goed volgt, vindt hij het misschien heerlijk om op te gaan met jou. Neem wat lekkers mee voor het geval jullie allebei een beetje moeten bijtanken, en je kunt zelfs een katvriendelijke rugzak kopen om je kat in te stoppen als het lijkt alsof hij/zij moe wordt.

4. Foute kersttruien dag

Als het bijna tijd is voor de feestdagen, wat is dan een betere manier om dit speciale seizoen te vieren dan door je kat te trakteren op een kersttrui? Misschien moet je het hondenwereld op om een trui te vinden die klein genoeg is voor je kat. Als je ook mee wilt doen, wordt op de derde vrijdag van december ‘Nationale Ugly Christmas Sweater Day gevierd’. In 2023 valt het op 15 december. Deel jij de foto’s tegen die tijd? #beleefavonturia

5. Neem je kat/poes mee naar werk

Sommige kantoren zijn volledig hond vriendelijk, dus hoe zit het met een de katvriendelijk? Vraag het aan je baas en kijk of je je kat een dagje mee naar het werk kunt nemen. Als jij de baas bent, kun jij de regels maken! Sommige katten kruipen graag onder je bureau (of op je schoot!) en laten je doorgaan met je takenlijst terwijl ze af en toe een kroel geeft. Nog op zoek naar een baan? solliciteer nu bij ons!

6. Yes Day kat editie

Wat als je de hele dag ja zou zeggen tegen alles wat je kat wilde? Willen ze snoepen van dat lekkere natte voer dat je als traktatie hebt gekocht? Natuurlijk! Willen ze uren spelen voordat ze een dutje doen? Prima! Stem af op waar je kat om vraagt, en in plaats van “nee” of “later” te zeggen, ga je gang en geef je ze wat ze maar willen, wanneer ze maar willen (binnen redelijke grenzen natuurlijk!).

7. Schatten jacht

Neem de tijd om een speurtocht voor ze te plannen. Vind superlekkere lekkernijen en verstop ze in huis. Leg ze niet alleen op de voor de hand liggende plaatsen zoals hun eigen plekjes, maar leg er ook wat onder een kartonnen doos of verstopt tussen hun favoriete speelgoed, en leg een spoor van lekkernijen neer die je kat kan ontdekken terwijl ze door het huis dwalen.

8. Dutje doen

Als je het soms te druk hebt met al je dagelijkse taken en een beetje jaloers bent op je kat die weer een dutje doet, dan durven we te wedden dat ze het geweldig zouden vinden als je meedoet! Maak wat tijd vrij, zoek een gezellige plek om samen met je kat te kruipen en ga lekker liggen voor een dutje. Geniet van het gevoel gekalmeerd te worden door je kat terwijl ze genieten van tijd met hun favoriete persoon, jij!

9. Koop een nieuw huisje/bed

Heeft uw kat al jaren hetzelfde bed? Doe gek en koop ze een nieuwe! Of je nu kiest voor een bed gemaakt van het zachtste fleece of meer een huisje, het maakt voor hun niet uit. De plezier die je zal ervaren met het kiezen van een bed waarvan je denkt dat jouw kat dol op zal zijn is leuk!

10. Speeldag

Soms kan gewoon spelen met je kat vergeten worden tussen al het andere dat we op ons bord hebben. Naarmate onze katten ouder worden, spelen we misschien minder met ze dan toen ze kitten waren. Maak tijd vrij om dat oude speelgoed uit te graven of trakteer je kat op nieuwe, en ontdek weer hoe leuk het is om met uw kat te spelen.

Corner Upper Left Kitten Hangmat Kattenwereld Avonturia

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website